פסטה עם פלפל מתוק
המתכון פסטה פלפל מתוק יכול להתבצע בעוד כ-20 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 383 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 9 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פסטה פוזילי, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית מתכונים דומים: פסטה עם פלפל מתוק עם נקניק, פסטו פלפל מתוק, ו פסטה טמפה איטלקית עם פלפל מתוק.
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות האריזה.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה, ואז לטגן את הבצל על חום בינוני גבוה במשך 5-6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הזהב והתרכך. מערבבים את השום ומבשלים עוד 2-3 דקות.
מסננים את הפלפלים, שומרים את המיץ שלהם, ומערבבים לתוך הבצל. מבשלים 2-3 דקות כדי לחמם דרך. בליץ את התערובת במעבד מזון, עם 75ml / -17°l עוז שמורות מיץ מן הפלפלים ו 75ml /2l עוז בישול נוזל מן הפסטה, כדי להפוך רוטב עבה.
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה למחבת.
מוסיפים את תערובת הפלפל, ואז מתבלים לפי הטעם. לזרוק עם הרקטה או גרגיר הנחלים בעוד עדיין חם, אז זה רק מתחיל לנבול, ואז לשרת.