פסטה עם פסטו, ברוקולי ותפוחי אדמה
פסטה עם פסטו, ברוקולי ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי ברוקולי, פסטו קלאסי, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פסטו ברוקולי, פסטה פסטו ברוקולי, ו פסטה פסטו ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר תפוחי אדמה ללוח חיתוך; להחזיר מים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי; מבשלים 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר ברוקולי לקערה גדולה; להחזיר מים לרתיחה.
מוסיפים לינגוויני ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול.
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות קטנות.
מוסיפים תפוחי אדמה, פסטה ופסטו לברוקולי וזורקים, מוסיפים מי בישול שמורים על ידי כפות כדי להרטיב במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים, מעבירים גבינה בנפרד.