קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פסטה עם צדפות ולימון

פסטה עם צדפות ולימון
פסטה עם צדפות ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 506 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, צדפות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה לימון-ריקוטה עם צדפות צרובות, מחבת צדפות צרובות עם פסטה של Caper לימון, ו פסטה עם פסטו וצדפות.

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים פנה וקוק, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
3
ניקוז.
4
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' (עם צדדים לפחות 2 ב. גבוה) מעל חום בינוני, מערבבים בצל ושום בשמן זית עד צליעה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים קליפת לימון, מיץ לימון, חמאה וצדפות למחבת עם בצל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שצדפות אטומות אך עדיין לחות למראה במרכז (לחתוך לבדיקה), כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים פסטה ובזיליקום לתערובת צדפות ומערבבים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8
יוצקים לתוך קערה רחבה, רדודה לשרת.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o