פסטה עם צדפות ולימון
פסטה עם צדפות ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 506 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, צדפות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה לימון-ריקוטה עם צדפות צרובות, מחבת צדפות צרובות עם פסטה של Caper לימון, ו פסטה עם פסטו וצדפות.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים פנה וקוק, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' (עם צדדים לפחות 2 ב. גבוה) מעל חום בינוני, מערבבים בצל ושום בשמן זית עד צליעה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים קליפת לימון, מיץ לימון, חמאה וצדפות למחבת עם בצל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שצדפות אטומות אך עדיין לחות למראה במרכז (לחתוך לבדיקה), כ 6 דקות.
מוסיפים פסטה ובזיליקום לתערובת צדפות ומערבבים עד מחומם דרך.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים לתוך קערה רחבה, רדודה לשרת.