לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו פסטה עם רוטב אמטריצ'אנה של סרינה. מתכון זה מכין 2 מנות עם 1361 קלוריות , 50 גרם חלבון ו -54 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). Amatriciana , רוטב ז'וג (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , ופסטן אי פאגיולי (פסטן ושעועית) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את הספגטי, ואז מלח. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה, עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 כוס פנצ'טה, קצוצה
2 כפות גבינת פרמג'אנו, מחולקת
גבינת פרמג'אנו, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים, אך אל תזרקו את מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
במחבת גדולה ועמוקה מחממים 2 כוסות מרוטב האמאטריסיאנה על אש בינונית-נמוכה עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת.
4
מוסיפים את הפסטה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות גבינת פקורינו, מחולקת
5
מוסיפים כף אחת ממי הפסטה למחבת וזורקים את הפסטה שתצפה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1 כף כל אחת מהגבינות.
7
מחלקים את הפסטה בין 2 צלחות ומעליה את שאר הגבינה ועשבי התיבול הטריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1
במחבת על אש בינונית-גבוהה, מקפיצים את הפנצ'טה עד שמתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים את הפנצ'טה ומוסיפים את הבצל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מטגנים את הבצל עד לשקיפות, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים למחבת את הגזר, הסלרי, השום, רסק העגבניות והפנצ'טה המבושלת. מערבבים ומבשלים עד לצמצום בחצי.