קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות61
מגזין

פסטה עם רוטב אמטריציאנה של סרינה

פסטה עם רוטב אמטריציאנה של סרינה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו פסטה עם רוטב אמטריצ'אנה של סרינה. מתכון זה מכין 2 מנות עם 1361 קלוריות , 50 גרם חלבון ו -54 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). Amatriciana , רוטב ז'וג (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , ופסטן אי פאגיולי (פסטן ושעועית) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את הספגטי, ואז מלח. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה, עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 כוס פנצ'טה, קצוצה1 כוס פנצ'טה, קצוצה
2 כפות גבינת פרמג'אנו, מחולקת2 כפות גבינת פרמג'אנו, מחולקת
גבינת פרמג'אנו, מחולקתגבינת פרמג'אנו, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים, אך אל תזרקו את מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
במחבת גדולה ועמוקה מחממים 2 כוסות מרוטב האמאטריסיאנה על אש בינונית-נמוכה עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת.הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת.
4
מוסיפים את הפסטה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות גבינת פקורינו, מחולקת2 כפות גבינת פקורינו, מחולקת
5
מוסיפים כף אחת ממי הפסטה למחבת וזורקים את הפסטה שתצפה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו, מחולקתגבינת פקורינו, מחולקת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1 כף כל אחת מהגבינות.
7
מחלקים את הפסטה בין 2 צלחות ומעליה את שאר הגבינה ועשבי התיבול הטריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1
במחבת על אש בינונית-גבוהה, מקפיצים את הפנצ'טה עד שמתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוציאים את הפנצ'טה ומוסיפים את הבצל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מטגנים את הבצל עד לשקיפות, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מוסיפים למחבת את הגזר, הסלרי, השום, רסק העגבניות והפנצ'טה המבושלת. מערבבים ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את הקינמון, הכמון וההל ומערבבים. מבשלים את התערובת 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ