קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות61
מגזין

פסטה עם רוטב אמטריציאנה של סרינה

פסטה עם רוטב אמטריציאנה של סרינה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו פסטה עם רוטב אמטריצ'אנה של סרינה. מתכון זה מכין 2 מנות עם 1361 קלוריות , 50 גרם חלבון ו -54 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). Amatriciana , רוטב ז'וג (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , ופסטן אי פאגיולי (פסטן ושעועית) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את הספגטי, ואז מלח. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה, עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 כוס פנצ'טה, קצוצה1 כוס פנצ'טה, קצוצה
2 כפות גבינת פרמג'אנו, מחולקת2 כפות גבינת פרמג'אנו, מחולקת
גבינת פרמג'אנו, מחולקתגבינת פרמג'אנו, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים, אך אל תזרקו את מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
במחבת גדולה ועמוקה מחממים 2 כוסות מרוטב האמאטריסיאנה על אש בינונית-נמוכה עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת.הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת.
4
מוסיפים את הפסטה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות גבינת פקורינו, מחולקת2 כפות גבינת פקורינו, מחולקת
5
מוסיפים כף אחת ממי הפסטה למחבת וזורקים את הפסטה שתצפה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו, מחולקתגבינת פקורינו, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1 כף כל אחת מהגבינות.
7
מחלקים את הפסטה בין 2 צלחות ומעליה את שאר הגבינה ועשבי התיבול הטריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1
במחבת על אש בינונית-גבוהה, מקפיצים את הפנצ'טה עד שמתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוציאים את הפנצ'טה ומוסיפים את הבצל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מטגנים את הבצל עד לשקיפות, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים למחבת את הגזר, הסלרי, השום, רסק העגבניות והפנצ'טה המבושלת. מערבבים ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים את הקינמון, הכמון וההל ומערבבים. מבשלים את התערובת 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס