פסטה ברוטב זית שחור: זית סטרינגוזי אללה היא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1027 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי זית ופומודורו, טפנד זית שחור קל (גם עם גרסת זית ירוקה!), ו פסטת פסטו זית + כוכב מתנת שמן זית כתית מעולה.
הוראות
1
מכינים את בצק הפסטה לפי המתכון ומרדדים אותו לרביעי מהעובי האחרון במכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
2
חותכים לסרטים בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים בצד.
3
במחבת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השום והפטריות ומקפיצים על אש גבוהה עד שהפטריות משחימות. בקערה של מעבד מזון, שלבו את הפטריות המוקפצות והשום, הזיתים והפטרוזיליה והמחית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
באותה מחבת מטגנת מחממים את החמאה על אש גבוהה עד שהיא מקציפה ושוככת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את מחית הזית ופתיתי צ ' ילה ומבשלים 5 דקות. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8
מבשלים את הפסטה במים רותחים 1 או 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
9
מסננים וזורקים לתבנית המטגנת עם הרוטב. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, מגררים פרמיג 'אנו-רג' יאנו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מפזרים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)