פסטה עם שלוש גבינות מוקרם עם קרום שקדים
פסטה מוקרמת עם שלוש גבינות עם קרום שקדים עשויה להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, פלפל גבינת מונטריי ג'ק, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרובית מוקרם עם קרום שקדים, כרובית חינם עם קרום שקדים קלוי, ו כרובית, פסטה וגבינה מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
להוסיף שום; sauté עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים קמח; מערבבים 3 דקות.
להקציף בחלב חם. להביא לרתיחה, ערבוב. מכסים חלקית; מבשלים עד רוטב מתעבה מעט, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות.
מוסיף גבינת צ 'דר וגבינת ג' ק, 1 1/3 כוסות גבינת פרמזן ורוטב פלפל חריף.
להקציף עד שהרוטב הוא חלק. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
לטאטא מעל חום בינוני כדי לחמם מחדש לפני השימוש.)
מחממים תנור ל 204°. בנדיבות חמאה בתחתית וצדדים של צלחת אפייה 13x9x2 אינץ'. תערובת 1/3 כוס פרמזן, שקדים ופירורי לחם במעבד עד האגוזים הם הקרקע גס.
הוסף תערובת שקדים 1/2 כוס למנה מוכנה. להטות צלחת כדי מעיל התחתון הצדדים. להחזיר כל תערובת שקדים רופפת למעבד. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז.
לנקז היטב. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים רוטב; מערבבים למעיל.
מפזרים שאריות תערובת שקדים מעל.
אופים עד תערובת שקדים הוא זהב ופריך ובועות רוטב, על 30 דקות. מגניב על rack 5 דקות.