פסטה עניבת פרפר אספרגוס
פסטה עניבת פרפר אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורגנו, עגבניות מיובשות בצבעי ג'וליאן, גבינת שמנת מפילדלפיה ועוד כמה מרכיבים, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. 123 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. מתכונים דומים: פסטה אפויה עם אספרגוס (Pastan al Forno con Asparagi), פסטה עם אספרגוס, ו פסטה עם אספרגוס.
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול לפי הוראות החבילה, השמטת מלח והוספת אספרגוס למים רותחים עבור 2 דקות האחרונות.
בינתיים, לבשל פלפלים ועגבניות במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תערובת פסטה, מרק, גבינת שמנת ואורגנו למחבת; מערבבים היטב. מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד שהרוטב מתעבה מעט. למעלה עם גבינה; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד גבינה מתחילה להמיס.