לפסטה Puttanesca נדרשות כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 29 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 646 קלוריות . , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פילה אנשובי שטוח, חסה רדיקיו, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . עם ציון של 96% , המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמוPastan alla puttanesca {literally whore's style pasta} , Pasta Puttanesca ו- Pasta Puttanesca .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים שמן, שום, אנשובי ופלפל כתוש.
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
זר מורכב וחריף מאוד המזכיר פירות אדומים, ריבת דובדבנים, פלפל לבן; אדמתיות שופעת מאושרת על החיך המלא, העשיר, המשיי והמתמשך.