קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

פסטה פוטנסקה

פסטה פוטנסקה
לפסטה Puttanesca נדרשות כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 29 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 646 קלוריות . , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פילה אנשובי שטוח, חסה רדיקיו, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . עם ציון של 96% , המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמוPastan alla puttanesca {literally whore's style pasta} , Pasta Puttanesca ו- Pasta Puttanesca .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים שמן, שום, אנשובי ופלפל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מטגנים את התערובת עד שהאנשובי נמס לשמן ומתמוסס לחלוטין והשום רך, כ-3 דקות: המטבח שלך מעולם לא הריח כל כך טוב!
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מוסיפים זיתים, צלפים, עגבניות, פלפל שחור ופטרוזיליה. מביאים את הרוטב לבעבוע, מנמיכים את האש ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
לזרוק רוטב עם פסטה מבושלת. העבירו לחם וגבינה לשולחן והגישו עם סלט ירוקים מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ירוקירוק
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מערבבים את הירוקים בקערת סלט. סוחטים מיץ מלימון אחד על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מטפטפים את הסלט בשמן זית כתית מעולה. זורקים את הסלט ומתבלים את הסלט במלח ופלפל. מסדרים סלט בצלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
מקשטים צלחות בזיתים שחורים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)

מרכיבים

1-2 כפות שמן זית כתית מעולהtinned flat anchovy fillets, drainedtinned flat anchovy fillets, drained1-2 כפות שמן זית כתית מעולהtinned flat anchovy fillets, drainedtinned flat anchovy fillets, drained80דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות מרוסקות בסגנון גושיעגבניות מרוסקות בסגנון גושי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון4שרימפס וורידיםמלח גס ופלפל שחורמלח גס ופלפל שחור454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)4שרימפס וורידיםלחם פריך, לניקוילחם פריך, לניקוי15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט1ראשחסה צנונית, קצוצה בצפיפותחסה צנונית, קצוצה בצפיפות4שרימפס וורידיםשמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלישמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלי20שמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גסשמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, למעיילשמן זית כתית מעולה, למעייל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה4שרימפס וורידיםפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונליפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונלי9שרימפס וורידיםכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור1חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש51דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
זר מורכב וחריף מאוד המזכיר פירות אדומים, ריבת דובדבנים, פלפל לבן; אדמתיות שופעת מאושרת על החיך המלא, העשיר, המשיי והמתמשך.