לפסטה Puttanesca נדרשות כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 29 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 646 קלוריות . , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פילה אנשובי שטוח, חסה רדיקיו, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . עם ציון של 96% , המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמוPastan alla puttanesca {literally whore's style pasta} , Pasta Puttanesca ו- Pasta Puttanesca .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים שמן, שום, אנשובי ופלפל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
פירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מטגנים את התערובת עד שהאנשובי נמס לשמן ומתמוסס לחלוטין והשום רך, כ-3 דקות: המטבח שלך מעולם לא הריח כל כך טוב!
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
מוסיפים זיתים, צלפים, עגבניות, פלפל שחור ופטרוזיליה. מביאים את הרוטב לבעבוע, מנמיכים את האש ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
לזרוק רוטב עם פסטה מבושלת. העבירו לחם וגבינה לשולחן והגישו עם סלט ירוקים מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
מערבבים את הירוקים בקערת סלט. סוחטים מיץ מלימון אחד על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
7
מטפטפים את הסלט בשמן זית כתית מעולה. זורקים את הסלט ומתבלים את הסלט במלח ופלפל. מסדרים סלט בצלחות.
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
זר מורכב וחריף מאוד המזכיר פירות אדומים, ריבת דובדבנים, פלפל לבן; אדמתיות שופעת מאושרת על החיך המלא, העשיר, המשיי והמתמשך.