פסטה פטריות לאפות עם רוטב שמנת יין לבן (טבעוני)
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: פסטאן ברוטב פטריות שמנת ויין לבן, עוף עם רוטב יין לבן פטריות, ו פסטה שרימפס עם יין לבן רוטב שמנת עגבניות.
הוראות
מחממים תנור ל 400ºF. לבשל פסטה אל דנטה על פי הוראות החבילה.
ניקוז ו rinse.In סיר, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, בצל, שום, טימין ופתיתי צ ' ילי. מבשלים 4 דקות, עד בצל מתרככים. דה זיגוג המחבת על ידי הוספת היין. תבשל עוד כמה דקות.
מוסיפים את משקה חלב הקוקוס, שמרים תזונתיים, רוטב סויה, מלח (לפי הטעם) ופלפל. מביאים לרתיחה, ערבוב ולהוריד לרתיחה. אפשר להרתיח במשך 10 דקות.בעוד מבשלים להכין את רביכה בסיר אחר. להמיס מרגרינה על אש בינונית. לאחר נמס בקמח, ערבוב עד מעורב באופן מלא ואת הנביכה הוא משך מן הצדדים של המחבת. תמשיך לבשל עוד כמה דקות.
הסר מהחום עד רוטב פטריות מוכן.לאחר התבשל במשך 10 דקות, יוצקים 1/3 של הרוטב לתוך הסיר עם רביכה, לטאטא ברציפות מעל חום בינוני. המשך להקציף עד מעובה.
להוסיף עוד 1/3 של רוטב ולחזור על התהליך. חזור עם שאר הרוטב. המשך לבשל ולעבות עוד 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד מעורב באופן מלא. מנה לתוך מנות אפייה בודדות או כיכר או תבשיל קדרה.
מפזרים את החלק העליון עם panko ואופים במשך כ 30 דקות או עד פריך ככל הרצוי.
מגישים עם סלט טרי וליהנות הטעם המדהים של חלב חינם!