פסטה פיצה הוואי
פיצה הוואי פסטאן היא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. למתכון הזה מ טעם הבית יש 509 מעריצים. אם יש לכם פלפל, רוטב עגבניות, חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 58%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: רוטב טבילה של פיצה הוואי לחמניות פיצה, פיצה הוואי, ו פיצה הוואי.
הוראות
בסיר גדול הקפיצו את הפטריות, הבצל והפלפל בשמן למשך 5 דקות או עד שהם רכים.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים את רוטב העגבניות, עלי הדפנה, האורגנו, הבזיליקום והסוכר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 20-30 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב תדיר.
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; לְנַקֵן. מחק עלי דפנה מרוטב. מערבבים פנימה את הפסטה, 5 כוסות גבינת מוצרלה,אננס ונקניק.
מעבירים ל -3 קו-טי רדוד משומן. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לחימום.