זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך סוכר, פטרוזיליה, פתיתי פלפל מקף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פנה אפוי ברוטב בשר, בשר לייט: פנה עם בייקון ורוטב עגבניות גלם, ו פסטה פנה ברוטב אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום להרתיח סיר גדול עם 4 ליטרים של מים בו. לאחר שהמים רותחים, מלח אותו עם 1 כף מלח. לאחר שהמים חוזרים לרתיחה מוסיפים את הפסטה לסיר. להשאיר חשוף, לתת לבשל על חום גבוה עם רתיחה נמרצת.
מוסיף את הבצל הקצוץ, תיבול איטלקי פתיתי פלפל אדום. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את השום, קורנית טרייה, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים דקה נוספת, עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
הסר מהחום והנח בצד. 3
8
מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה בחום גבוה. מלח התחתון של המחבת בנדיבות. ברגע שהמחבת חמה, לשבור חתיכות קטנות של בשר טחון ולהוסיף אותם למחבת, בלי לערבב. (ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות; לא קהל המחבת. אתה רוצה שהבשר יושח היטב. אם המחבת חמה מדי והבשר בוער, לא השחמה, לקחת את המחבת את החום קצת, ולהפחית את החום בינוני גבוה. על הכיריים החשמליים הסליל שלנו, זה לוקח את הגדרת החום הגבוהה לבשר חום מספיק, אבל התנור שלך עשוי להיות שונה. לאחר הבשר משחימים בצד אחד (כמה דקות), להשתמש מרית מתכת כדי להפוך את הבשר לחום בצד השני. בשלב זה, בהנחה שאתה משתמש במחבת ברזל יצוק, אתה יכול להסיר את המחבת מהחום. החום שיורית במחבת יסיים בישול הבשר. 4 השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את הבשר מהמחבת ברזל יצוק ולהוסיף אותו למחבת עם הבצל המנוסה.