זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך סוכר, פטרוזיליה, פתיתי פלפל מקף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פנה אפוי ברוטב בשר, בשר לייט: פנה עם בייקון ורוטב עגבניות גלם, ו פסטה פנה ברוטב אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום להרתיח סיר גדול עם 4 ליטרים של מים בו. לאחר שהמים רותחים, מלח אותו עם 1 כף מלח. לאחר שהמים חוזרים לרתיחה מוסיפים את הפסטה לסיר. להשאיר חשוף, לתת לבשל על חום גבוה עם רתיחה נמרצת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שים את הטיימר על במשך 8-10 דקות, או מה חבילת הפסטה שלך אומר מתאים אל דנטה (מבושל אבל עדיין קצת מוצק).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
3
ניקוז.2 ברגע שהתחלת לחמם את המים, להתחיל לעבוד על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה מאוד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את הבצל הקצוץ, תיבול איטלקי פתיתי פלפל אדום. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את השום, קורנית טרייה, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים דקה נוספת, עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
שום גויה®
7
הסר מהחום והנח בצד. 3
8
מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה בחום גבוה. מלח התחתון של המחבת בנדיבות. ברגע שהמחבת חמה, לשבור חתיכות קטנות של בשר טחון ולהוסיף אותם למחבת, בלי לערבב. (ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות; לא קהל המחבת. אתה רוצה שהבשר יושח היטב. אם המחבת חמה מדי והבשר בוער, לא השחמה, לקחת את המחבת את החום קצת, ולהפחית את החום בינוני גבוה. על הכיריים החשמליים הסליל שלנו, זה לוקח את הגדרת החום הגבוהה לבשר חום מספיק, אבל התנור שלך עשוי להיות שונה. לאחר הבשר משחימים בצד אחד (כמה דקות), להשתמש מרית מתכת כדי להפוך את הבשר לחום בצד השני. בשלב זה, בהנחה שאתה משתמש במחבת ברזל יצוק, אתה יכול להסיר את המחבת מהחום. החום שיורית במחבת יסיים בישול הבשר. 4 השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את הבשר מהמחבת ברזל יצוק ולהוסיף אותו למחבת עם הבצל המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים רוטב עגבניות. השתמש בקצה של מרית המתכת שלך כדי לשבור את חתיכות גדולות יותר של בשר לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מוסיפים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
הוסף כפית סוכר. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, בואו לבשל, חשוף, במשך 15 דקות. 5 ברגע שהרוטב התבשל במשך 15 דקות, להתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
13
להוסיף קצת יותר סוכר אם הרוטב הוא חומצי מדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים עוד רוטב עגבניות אם הרוטב קצת יבש. מערבבים את פסטה פנה מבושל.