קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

פסטה פנה ברוטב בשר

פסטה פנה ברוטב בשר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך סוכר, פטרוזיליה, פתיתי פלפל מקף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פנה אפוי ברוטב בשר, בשר לייט: פנה עם בייקון ורוטב עגבניות גלם, ו פסטה פנה ברוטב אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום להרתיח סיר גדול עם 4 ליטרים של מים בו. לאחר שהמים רותחים, מלח אותו עם 1 כף מלח. לאחר שהמים חוזרים לרתיחה מוסיפים את הפסטה לסיר. להשאיר חשוף, לתת לבשל על חום גבוה עם רתיחה נמרצת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
שים את הטיימר על במשך 8-10 דקות, או מה חבילת הפסטה שלך אומר מתאים אל דנטה (מבושל אבל עדיין קצת מוצק).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
3
ניקוז.2 ברגע שהתחלת לחמם את המים, להתחיל לעבוד על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה מאוד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את הבצל הקצוץ, תיבול איטלקי פתיתי פלפל אדום. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את השום, קורנית טרייה, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים דקה נוספת, עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
הסר מהחום והנח בצד. 3
8
מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה בחום גבוה. מלח התחתון של המחבת בנדיבות. ברגע שהמחבת חמה, לשבור חתיכות קטנות של בשר טחון ולהוסיף אותם למחבת, בלי לערבב. (ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות; לא קהל המחבת. אתה רוצה שהבשר יושח היטב. אם המחבת חמה מדי והבשר בוער, לא השחמה, לקחת את המחבת את החום קצת, ולהפחית את החום בינוני גבוה. על הכיריים החשמליים הסליל שלנו, זה לוקח את הגדרת החום הגבוהה לבשר חום מספיק, אבל התנור שלך עשוי להיות שונה. לאחר הבשר משחימים בצד אחד (כמה דקות), להשתמש מרית מתכת כדי להפוך את הבשר לחום בצד השני. בשלב זה, בהנחה שאתה משתמש במחבת ברזל יצוק, אתה יכול להסיר את המחבת מהחום. החום שיורית במחבת יסיים בישול הבשר. 4 השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את הבשר מהמחבת ברזל יצוק ולהוסיף אותו למחבת עם הבצל המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים רוטב עגבניות. השתמש בקצה של מרית המתכת שלך כדי לשבור את חתיכות גדולות יותר של בשר לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מוסיפים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
הוסף כפית סוכר. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, בואו לבשל, חשוף, במשך 15 דקות. 5 ברגע שהרוטב התבשל במשך 15 דקות, להתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
13
להוסיף קצת יותר סוכר אם הרוטב הוא חומצי מדי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
14
מוסיפים עוד רוטב עגבניות אם הרוטב קצת יבש. מערבבים את פסטה פנה מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פנה מבושלפנה מבושל
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
16
מגישים באופן מיידי.