פסטה פנה קיץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את פנה פסטאן בקיץ. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. אם יש לכם דלעת, פלפלים, פלפלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 95%, המנה הזו אדירה. נסו פנה אל 'ארביאטה {פסטה פנה פיקנטית} - 50 נשים מחליפות משחק באוכל-רות רוג' רס ורוז גריי, פנה וירקות קיץ, ו שמנת הקיץ ירקות & נקניק פנה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מבשלים פסטה פנה במים מומלחים רותחים עד לדרגת אל-דנטה.
מסננים את הפסטה ומשאירים אותה רטובה מעט.
בזמן שהפסטה מתבשלת, שוטפים את הפלפלים וחותכים אותם לרצועות 1/4 אינץ'. במחבת גדולה על אש בינונית מניחים 2 כפות שמן זית ומקפיצים את הפלפל עד לריכוך. אל תאפשר לפלפלים להשחים.
למחבת מוסיפים את הקישואים הפרוסים והדלעת הצהובה ומקפיצים למשך 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות הפרוסות והשום הטחון ומקפיצים 2 דקות נוספות תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומסירים מהאש.
מנות פסטה צלחת על חימם מצופה.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.