קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק

פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק
פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 34 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 821 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פרמיג'אנו-רג'יאנו, שעשוי למשחה, evoo ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 89%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה אספרגוס ופסטוק, ארטישוק לימוני במחבת עם פסטה פיסטוק אספרגוס, וארוחת ערב הערב: פסטו אספרגוס פיסטוק על לינגוויני.

הוראות

1
חותכים את הקצוות הקשים מהאספרגוס. אחסן מחצית מהחניתות זקוף בכוס מלאה במים למחצה כדי לשמור על טריות למשך מספר ימים או עד להגשה. קוצצים את שארית האספרגוס ומכניסים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון אועלי טרגון או
1/4 כוס עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים1/4 כוס עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
ציוד שתשתמש בו
עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טרייםעלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
2
מוסיפים את הנענע, הפטרוזיליה, הטרגון, הגבינה, הפיסטוקים, השום ומיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
3
הוסף את ה-EVOO, מוזגים לספירה של 6 (1/3 עד 1/2 כוס). מתבלים במלח ופלפל. דופקים עד שהפסטו מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3 עד 4 כפות פיסטוקים קלויים3 עד 4 כפות פיסטוקים קלויים
4
מניחים בכלי קטן ומאחסנים במקרר אם לא משתמשים בו מיד.
5
להגשה מביאים את הפסטו לטמפרטורת החדר ומניחים אותו בקערת הגשה גדולה ורדודה. פורסים את חניתות האספרגוס השמורים בזווית לחתיכות של 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה לפסטה ומתבלים במלח. מבשלים את הפסטה במשך 5 דקות, ואז מוסיפים את האפונה והאספרגוס הקצוץ ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. גרפו 1 כוס ממי הבישול והוסיפו לקערת ההגשה כדי לדלל את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים את הפסטה, האפונה והאספרגוס ומוסיפים לקערה. לזרוק 1 עד 2 דקות לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בגבינה המגולחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הערת הטבח: ניתן לשמור את הפסטו עד 5 ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס דקאספרגוס דק1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, מגורד או עשה לתוך הדבקשום, מגורד או עשה לתוך הדבק726 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקEVOOEVOO15אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים11אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עלי נענע טרייםעלי נענע טריים11אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עלי נענע טרייםעלי נענע טריים13אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)fresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leavesfresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leaves13אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)fresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leavesfresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leaves1מיץ ליים או 1/2 לימוןמיץ ליים או 1/2 לימון25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו4ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגולח-רג'יאנו, לקישוטפרמזן מגולח-רג'יאנו, לקישוט145אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)fresh shelled peas or defrosted frozen organic peasfresh shelled peas or defrosted frozen organic peas145אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)fresh shelled peas or defrosted frozen organic peasfresh shelled peas or defrosted frozen organic peas145אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)fresh shelled peas or defrosted frozen organic peasfresh shelled peas or defrosted frozen organic peas454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פנה!פנה!3(חוֹרֶף)פיסטוקים קלוייםפיסטוקים קלויים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי