קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

פסטה פצ'רי עם כרובית ותרד

פסטה פצ'רי עם כרובית ותרד
ניתן להכין את המתכון לפסטה פאצ'רי עם כרובית ותרד תוך כ-32 דקות . מנה אחת מכילה 327 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.3 למנה , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שום, פתיתי פלפל, כרובית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 79% . דלעת קרבונרה עם פצ'רי מ'פסטה מודרנית , מאפיות גבינת כרובית ותרד , ואפיית פסטה גבינת כרובית ותרד דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מביאים סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית, ואז מוסיפים את המלח והכרובית. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ומקפיצים את פתיתי השום והפלפל האדום במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את הכרובית מהמים בעזרת מסננת גדולה או עכביש ומוסיפים אותה למחבת עם תערובת השום-פלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מטגנים קצרות עד שמתחילים להשחים, כ-3 עד 4 דקות. מכסים את המחבת עם ציר העוף, מוסיפים את התרד, מכסים ומניחים לנבול למשך 2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות והצלפים עם מיץ ומנמיכים את האש.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסירים את המכסה ומניחים להתבשל במשך 5 דקות.
6
מחזירים את מי הכרובית לרתיחה, מוסיפים עוד מים, במידת הצורך, לבישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
מוסיפים את הפסטה מוסיפים לבשל לאל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מוציאים את הפסטה מהמים ומוסיפים אותה למחבת עם הרוטב, במידת הצורך מוסיפים מעט מי פסטה. מערבבים בעדינות לאיחוד, מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מחצית מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מקשטים בפטרוזיליה ומטפטפים את 2 כפות שמן הזית הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
מגישים מיד עם שארית הגבינה בצד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת