פסטה פרושוטו פטריות
פסטה פרושוטו פטריות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 774 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך פרושוטו, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: פיצה פטריות-פרושוטו, רוטב שלוש פטריות עם פרושוטו, ו פיצה פטריות, כרישה ופרושוטו.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, פטריות מטוגנות ובצל בחמאה עד רך.
הוסף פרושוטו; לטגן במשך 3 דקות.
בקערה קטנה, לשלב קורנפלור ושמנת עד חלקה; מערבבים למחבת.
מוסיפים פטרוזיליה ופלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
מסננים פסטה; מוסיפים למחבת ומערבבים למעיל.