פסטה פרימוורה גבינתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גבינה פסטה Primaveran. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אספרגוס, פרמזן, שעועית לימה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: מחבת גביני Primavera, פסטה בסיר אחד פרימוורה, ו פסטה פרימוורה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים שעועית לימה וגזר ומבשלים 4 דקות.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים 1 דקה יותר. באמצעות כף מחוררת, להסיר ירקות ולשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מוסיפים פטוצ ' יני למים ומבשלים עד למכרז, 8 עד 10 דקות (או על פי הוראות החבילה).
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול.
כאשר פטוצ ' יני מבושל במשך כ 5 דקות, להמיס חמאה במחבת גדולה על חום mediumhigh.
מוסיפים שום וחתיכות עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים ירקות, מתבלים במלח ופלפל, ומטוגנים עד שהירקות נראים מזוגגים והם רכים, 3 עד 4 דקות.
מוסיף פטוצ ' יני סחוט ו 1/4 כוס שמורות מי בישול ולזרוק היטב.
מעבירים לקערה גדולה ורדודה ומגישים עם פרמזן ופטרוזיליה.
מוסיפים ריקוטה לפסטה חמה על ידי כפות וזורקים בעדינות לשלב. מתבלים במלח ופלפל. אם הפסטה מופיעה יבשה, טפטוף בקצת יותר מי בישול.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Brancaia קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![Brancaia Chiant Classico Riserva]()
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו