פסטה צ'ילי עם שעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה צ'ילי עם שעועית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם עגבניות משומר, אורגנו, רוטב עגבניות ללא מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מטבל צ'ילי - שימורי tamales, שעועית צ' ילי, רוטל ועוד לעשות לטבול טעם, סיר חרס צ'ילי צ' ילי ושעועית, ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ובשר למחבת; מבשלים 4 דקות או עד הבצל רך ובשר משחימים, ערבוב להתפורר. מערבבים אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו; לבשל 1 דקה. מערבבים 2 כוסות מים ושאר החומרים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 18 דקות או עד הפסטה נעשית.