פסטה צמחונית צלויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסטאן Veggie קלוי. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך אטריות פטוצ'יני, גבינת פרמזן, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט פסטה צמחוני קלוי עם פסטה קישואים עדשים, פסטה צמחונית צלויה, ו סלט פסטה צמחוני קלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן אספרגוס על ידי זמירה בסיס וודי חיתוך באלכסון לחתיכות אינץ 4.
במחבת צלייה, לשלב אספרגוס, פלפל, פטריות, שום קלוי ועגבנייה.
מפזרים רוזמרין אורגנו, ואז טפטוף עם שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. לזרוק עם גבינת פרמזן, טפנד זיתים וירקות קלויים.