פסטה קונכיות עם צדפות ג'ינג'ר ואפונת שלג
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, בזיליקום, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. , שהוא מוצק. נסו אפונה שלג Gingered & גזר, טיגון מוקפץ עם שרימפס ואפונה שלג, ו מוקפץ ג'ינג'ר עם שרימפס ואפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים 5 דקות.
מוסיפים אפונה שלג; מבשלים 2 דקות או עד מכרז.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות או עד רך.
להוסיף ג ' ינג ' ר; saut 1 דקה.
מוסיפים צדפות ויין; מבשלים 3 דקות או עד שצדפות כמעט נעשות.
מערבבים חלב וביצה בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת פסטה ותערובת חלב למחבת; מערבבים היטב. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות או עד תערובת חלב הוא עבה מעט, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח). מערבבים בזיליקום, מלח ופלפל.