קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פסטה קישואים קרבונרה

פסטה קישואים קרבונרה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו להכין קישואים פסטה Carbonaran בבית. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. 454 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו בצל, פרושוטו, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פסטה קרבונרה עם אטריות קישואים, ביצים ירוקות ובשר חזיר: פסטה קרבונרה עם קישואים ופרושוטו פריך, ו קישואים קרבונרה.

הוראות

1
מחממים את מי בישול הפסטה: לבשל את הפסטה, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. מלח את המים (כף אחת של מלח עבור 2 ליטרים של מים).
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
חום פרושוטו: כמו המים עבור הפסטה הוא חימום, להכין ירקות וחום שמן זית וחמאה על בינוני גבוה במחבת sauté גדול.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ירקירק
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
עבודה בקבוצות, להניח חתיכות פרושוטו פרוסות במחבת. מטגנים בעדינות על שני הצדדים עד רק משחימים קלות (לא יותר מדקה, סביר יותר 30 שניות בכל צד, prosciutto הוא דק מאוד), להסיר מחבת עם מלקחיים או כפית מחוררת צלחת מצופה נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
4
לאחר קרירות, קרע לחתיכות בגודל ביס. שמור שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מוסיפים פסטה למים מלוחים רותחים. הפסטה צריכה לקחת בערך 10-12 דקות לבשל עד אל דנטה (מבושל אבל עדיין קצת מוצק), וזה רק על כמות הזמן הנכונה תצטרך לבשל את הירקות. מבשלים עם רתיחה מתגלגלת, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פסטהפסטה
מיםמים
2
בצל מטוגן, שום, קיץ סקווש: בעוד הפסטה מתבשלת, מוסיפים את הבצל, השום, וקיץ סקווש למחבת הסוטא שבה השתמשתם לבשל את הפרושוטו. החום צריך להיות בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקוושקיץסקווש
פרושוטופרושוטו
שוםשום
בצלבצל
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים את הירקות כך שהם כולם מצופים בשמן מהמחבת, ולאחר מכן להפיץ אותם במחבת, בנדיבות מלח ופלפל אותם. מבשלים עד שהם רק משחימים קלות, ערבוב רק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
מורחיםמורחים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום.
5
מקציפים את הביצים, מוסיפים פרמזן וגרידת לימון: בקערה בינונית, מכים את הביצים ומערבבים בפרמזן מגורר וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
פרמזןפרמזן
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים פסטה מבושלת לירקות, מערבבים בתערובת ביצים: כאשר הפסטה מוכנה, שומרים 1/2 כוס של נוזל הבישול, ואז מנקזים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ירקירק
ביצהביצה
7
מוסיף את הפסטה לסקווש ובצל (או להוסיף את הירקות לפסטה, בהתאם לגודל של המחבתות שלך).
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סקוושסקווש
פסטהפסטה
8
יוצקים את הביצה, פרמזן, תערובת לימון גרידת על תערובת הפסטה ומערבבים במהירות עם כף עץ. החום מן הפסטה יהיה מספיק לבשל את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
9
להוסיף קצת של מי בישול פסטה שמורות אם זה נראה קצת יבש. מערבבים את פרושוטו ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
באזיל!באזיל!
פסטהפסטה
מיםמים
10
מקשטים עם יותר בזיליקום ופרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
באזיל!באזיל!

יין מומלץ: Frascati, שבלי, פינו גריג ' יו.

פרסקטי, שאבלי ופינוט גריג ' יו הם בחירות נהדרות לפסטה קרבונרה. יין לבן יבש פריך מאזן את העושר של קרבונרה שמנת. פרסקטי הוא יין רומי, מה שהופך אותו לבחירה מתאימה במיוחד למנה הרומית. ה-Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore
Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore
Bright, brilliant straw yellow. It has a broad and intense nose with notes of blossoms and tropical fruit. A full, soft palate with lingering aftertaste. Suitable for first courses, shellfish, white meats and fresh cheeses