קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

פסטה קרמית עם נקניק עוף וברוקולי

פסטה קרמית עם נקניק עוף וברוקולי
פסטה קרמית עם נקניק עוף וברוקולי דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך בחוזקה, שמנת כבדה, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. , שהוא מוצק. נסו פסטה קרמית עם נקניק עוף וברוקולי, פסטת עניבת פרפר עם עוף וברוקולי, ו פסטה עוף מוקרם עם ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מפרקים את הבשר לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ, עד שהוא כבר לא ורוד ומתחיל להשחים, כ -6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
הסר עם כפית מחוררת לקערה גדולה ולהניח בצד.להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל, ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים התרככו והם רק מתחילים חום, על 6 דקות. כבה את החימום.כאשר המים רותחים, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד פריך במכרז, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הברוקולי לקערה עם נקניק.להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את הפסטה, ומבשלים על פי הוראות החבילה או עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס של מי הפסטה, לנקז, ולהחזיר את הפסטה לסיר; להפריש.להחזיר את המחבת של בצל לחום בינוני, להוסיף את השמנת, ומערבבים, מגרד את כל חתיכות משחי מהחלק התחתון של המחבת. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הנקניק והברוקולי ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
5
יוצקים את תערובת ברוקולי-נקניק על הפסטה, מוסיפים את הפרמזן הנמדד ומי פסטה שמורים, ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מגישים מיד, מעבירים יותר פרמזן בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן