פסטה של השף ג'ון
הפסטה של השף ג'ון היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם ארוגולה התינוק, שמן זית, גרידת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. . נסו עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו הרוטב הלבן של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת כבדה על אש בינונית, מוסיפים בייקון ומבשלים עד כמעט פריך, 5 עד 8 דקות. כבה את החימום. החזק מגבת נייר עם מלקחיים ולנקות שומן בייקון עודף עם מגבת נייר, להשאיר על 2 כפיות שומן חזיר במחבת.
מערבבים שום טחון וגרידת לימון לתוך בייקון במחבת ולתת לבשל בחום שיורית עד ריחני, 2 עד 3 דקות. מערבבים קרם פרש לתוך תערובת בייקון.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומערבבים 2 כוסות דיטליני. לבשל עד מכרז, על 8 דקות.
מסננים ומוסיפים פסטה למחבת. מערבבים פסטה ביסודיות לתוך תערובת בייקון וקרם פרש.
מוסיפים עגבניות; מבשלים ומערבבים עד מעט מתרכך, על 1 דקה.
מערבבים בארוגולה, ערבוב עד נבול, כ -30 שניות, ולכבות את החום.
מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל אדום. מערבבים שוב ומקשטים עם גבינת פרמזן.