פסטה שמנת Pomodoro
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בזיליקום עגבניות מפילדלפיה, מבשלת קרם שמנת, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . וזה טוב. נסו פסטה פירות ים שמנת Pomodoro, Pastan Al Pomodoro (Tia 'S Take on Basta Pasta' s Recipe), ו שמנת עוף Pomodoro (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מערבבים בברוקולי; מבשלים ומערבבים 3 עד 5 דקות. או עד העוף נעשה.
הוסף קרם בישול; לבשל ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך.
מסננים פסטה, הזמנה 1/3 כוס מים לבישול. בהדרגה להוסיף מים שמורים לתערובת רוטב עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
מוסיפים פסטה; מערבבים קלות. למעלה עם פרמזן.