פסטה שרימפס
פסטה חסילונים עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום, לינגוויני, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: שרימפס ופסטה, פסטה חסילוני מפרץ הישן, ו ארוחת שרימפס ופסטה.
הוראות
לטפטף קצת שמן בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, להוסיף 1 כף מלח ולינגוויני, ולבשל במשך 7 עד 10 דקות, או על פי ההוראות על החבילה.
בינתיים, במחבת גדולה אחרת (12 אינץ'), תחתית כבדה, להמיס את החמאה ושמן זית על אש בינונית נמוכה.
לטגן במשך 1 דקות. היזהר, השום שורף בקלות!
מוסיפים את השרימפס, 1 1/2 כפיות מלח, והפלפל והטחון עד שהחסילון הפך לורוד, בערך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין ומבשלים כ -30 שניות.
הסר מהחום, להוסיף את הפטרוזיליה, גרידת לימון, מיץ לימון, אפונה, פטריות פתיתי פלפל אדום. לזרוק לשלב.
כאשר הפסטה נעשית, לנקז את לינגוויני מבושל ולאחר מכן להחזיר אותו בסיר. מיד להוסיף שרימפס ורוטב, לזרוק היטב, ומגישים.