קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פסטו קרוסטיני עם פלפל קלוי וגבינת עיזים

פסטו קרוסטיני עם פלפל קלוי וגבינת עיזים
פסטו קרוסטיני עם פלפל קלוי וגבינת עיזים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 21 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. גשו לסופר וקנו באגט לחם באלכסון, פלפל קלוי בבקבוקים, פסטו מסחרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. נסו גבינת עיזים קרוסטיני עם פסטו ופלפלים אדומים קלויים, פלפל קלוי וגבינת עיזים קרוסטיני, ו פסטת פסטו פלפל אדום קלוי עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים לחם על תבנית אפייה לא משומנת; אופים בחום של 400 למשך 7 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מורחים כל פרוסה עם 1/2 כפית פסטו. למעלה באופן שווה עם פלפל קלוי וגבינת עיזים. לצלות 3 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -46 דולר.
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
# 5 יין הצופה העליון 100 של 2009הקסטלו די ברוליו מבטא את האלגנטיות המעודנת הספציפית רק לטרואר של ברוליו. זהו "יין חלק" שהושג על ידי בחירת הענבים הטובים ביותר של ברוליו, התבגר בחביות, עם קנס ארוך בבקבוק המשפר את האלגנטיות האצילית שלו. סנגיובזה עם כמות קטנה של קברנה סוביניון ומרלוטעם הקציר הזה, זה היה סוף סוף אפשרי עבור סנגיובזה להביע את שלהפוטנציאל מקסימלי. צבע אודם אינטנסיבי עם גוונים נופך, יש לו יפהזר מורכב ארומטי. שוקולד / קפה ותבלינים חיך, זה בעלתכולת טאנין אלגנטית וגימור מתמשך.קיאנטי קלאסיקו מושלם במיוחד כמחמאה למנות עיקריות על בסיס בשר, כמו פורצ 'טה אלו ספידו, טריפה, ביסטקה אלה פיורנטינה, שומן קולונטה, נקניקים ופינוצ' יונה די סינטה סנזה. קיאנטי קלאסיקו משתלב היטב גם עם גבינת פקורינו טוסקנו בוגרת למחצה, קרוסטיני אלה טוסקנה ופאגיולי אל פיאסקו. יש להגיש את היין בטמפרטורה של 60-65 מעלות צלזיוס.