מאפים עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1428 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 25 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם קמח, מלח, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כף מעולה של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פסטות השני, מאפים אנגליים, ו פסטות קורניש.
הוראות
1
מוסיפים את כל מרכיבי המילוי לקערת ערבוב גדולה. דחפו את הירקות לבשר עד שהכל מעורבב היטב. כל הירקות צריכים להיקשר יחד עם הבשר. אם יש לך כל רופף ירקות להסתובב לשמור ערבוב ומחייב. מניחים בצד עד מוכן לבנות פסטות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
3
לשלב יחד, ולאחר מכן להוסיף את 2 סוגים של קיצור. שוברים את הקיצור תוך כדי עבודה עם הקמח. אתה רוצה לקבל חתיכות קטנות בגודל אפונה של קיצור וקמח בשילוב אך לא מעורב יתר על המידה. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, המים והחומץ.
מוסיפים לקמח ומערבבים ומקפלים את התכולה יחד, דוחפים בעדינות את הקמח והתערובת הנוזלית עד שהם יחד בעקביות בצק גדולה. להרים את התערובת ולהמשיך להפוך אותו על גבי הנוזל ופשוט לדחוף אותו לתוך הנוזל לא מעל לערבב את הבצק. מכסים את הבצק ומצננים אותו לפני הגלגול.
מרדדים סדין גדול ככל שנוח לכם; אנו משתמשים בצלחת בגודל 8 אינץ ' וחותכים קרום לכל פסטה. לאחר חיתוך הקרום, עבדו את השאריות בחזרה ליריעות הבאות. עשו זאת כמה פעמים שנדרש כדי לנצל את כל הבצק. עם עובי עקבי אתה צריך לקבל על 25 קרום.