קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות25
ציון בריאות44
מגזין

פסטות

פסטות
מאפים עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1428 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 25 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם קמח, מלח, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כף מעולה של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פסטות השני, מאפים אנגליים, ו פסטות קורניש.

הוראות

1
מוסיפים את כל מרכיבי המילוי לקערת ערבוב גדולה. דחפו את הירקות לבשר עד שהכל מעורבב היטב. כל הירקות צריכים להיקשר יחד עם הבשר. אם יש לך כל רופף ירקות להסתובב לשמור ערבוב ומחייב. מניחים בצד עד מוכן לבנות פסטות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
לקרום: בקערת ערבוב גדולה נפרדת מוסיפים את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
לשלב יחד, ולאחר מכן להוסיף את 2 סוגים של קיצור. שוברים את הקיצור תוך כדי עבודה עם הקמח. אתה רוצה לקבל חתיכות קטנות בגודל אפונה של קיצור וקמח בשילוב אך לא מעורב יתר על המידה. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, המים והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים לקמח ומערבבים ומקפלים את התכולה יחד, דוחפים בעדינות את הקמח והתערובת הנוזלית עד שהם יחד בעקביות בצק גדולה. להרים את התערובת ולהמשיך להפוך אותו על גבי הנוזל ופשוט לדחוף אותו לתוך הנוזל לא מעל לערבב את הבצק. מכסים את הבצק ומצננים אותו לפני הגלגול.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
לוקחים חלק מהבצק ומניחים על דלפק מקומח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
מרדדים את הבצק לעובי של לא יותר מ - 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מרדדים סדין גדול ככל שנוח לכם; אנו משתמשים בצלחת בגודל 8 אינץ ' וחותכים קרום לכל פסטה. לאחר חיתוך הקרום, עבדו את השאריות בחזרה ליריעות הבאות. עשו זאת כמה פעמים שנדרש כדי לנצל את כל הבצק. עם עובי עקבי אתה צריך לקבל על 25 קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
ברגע שיש לך קרום שלך התגלגל אתה יכול להתחיל מילוי.
10
הניחו את הקרום ושטפו ביצה מחצית מהקרום הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
הניחו 1 כוס מילוי במרכז כל קרום. מקפלים לשניים בעדינות, נזהרים לא לקרוע את הבצק. לאחר הקיפול, השתמש במזלג כדי לכווץ את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
מניחים מאפים על תבנית מרופדת, תוקעים חורי מזלג מעל ליצירת כיסי אוויר, שוטפים את הביצה ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
אופים עד שהקרום מזהיב ומגיעים לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות