פסטיציו ירוק דורש בערך 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית,עלי נענע, עלי פטרוזיליה ארוכים. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פסטיציו, פסטיציו, ו פסטיציו.
הוראות
1
אם אתם מגישים את הפסטה האפויה הזו בלילה בו אתם מכינים אותה, חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את המים לרתיחה לפסטה, ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה בכ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בזמן שהמים רותחים, מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד במחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים את השום והבצל, מתרככים מספר דקות ואז מערבבים פנימה מנגולד לנבול. לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, השמיר, הנענע, הפטרוזיליה והפלפל השחור. מנמיכים את האש לרתיחה ושומרים על חום הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
Chard שוויצרי
1 כפית מלח היקורי מעושן
שמיר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בינתיים מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. ברגע החמאה נמס, מוסיפים את הקמח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מקציפים חלב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מבשלים 4 עד 5 דקות, או עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מסננים את הפסטה ומניחים חזרה בסיר חם, מערבבים יחד עם ירקות ופטה לשילוב, טועמים להתאמת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ירוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מניחים את הפסטה בכלי קדירה ומעליהם רוטב בשמל וגבינת פרם, מכניסים לתנור ואופים עד שהם מבעבעים ושחומים, 20 דקות או, מצננים ומכסים ואז מאחסנים. לחימום חוזר מכניסים לתנור 375 מעלות צלזיוס ואופים 45 עד 60 דקות עד להשחמה.