פסטיקיו
פסטיקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם בצל, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Pastitsio, Pastitsio, ו Pastitsio (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי הוראות החבילה, תוך שימוש בזמן טבח מינימלי.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר ובצל בשמן 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב בצל רך; לנקז. מערבבים עגבניות, מלח וקינמון. מבשלים 3 דקות יותר או עד מחומם היטב.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בקמח. מבשלים ומערבבים עד חלקה תוססת. הגבר את החום לגובה בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עד תערובת רותחים ומתעבה.
הסר מהחום; מערבבים אגוז מוסקט ו 1/2 כוס הגבינה עד מומס. מערבבים לאט ביצים מכות עם חוט להקציף עד מעורבב. מסדרים פסטה לאורכו בתבנית אפייה. למעלה עם תערובת בשר ורוטב.
מפזרים עם הנותרים 3/4 כוס גבינה.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד חום מבעבע וזהוב.