קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

כריך סטייק

כריך סטייק
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך סטייק. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 114 גרם שומן, ובסך הכל של 1371 קלוריות. מתכון זה משמש 2. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, מיונז, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. מתכונים דומים: כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, כריך סטייק, ו כריך הסטייק הטוב ביותר.

הוראות

1
מתבלים את הסטייק בנדיבות במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת מטגן בינוני על אש גבוהה עד שזה כמעט עישון, ואז לצרוב את הסטייק בכל צד במשך 1 דקה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את הסטייק כ -7 עד 10 דקות, הופכים פעם אחת, עד שנדיר מאוד באמצע.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוציאים לצלחת, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לשבת 10 דקות. פורסים את הסטייק לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
בעזרת אותה מחבת מטגן מחממים 1 1/2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל והטימין ומקפיצים במשך 10 דקות, עד שהבצל שחום ומקורמל, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
להרכבת הכריכים מורחים כף מיונז חרדל על המחצית התחתונה של כל לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מניחים שכבה רצועות הסטייק על גבי המאיו, מפזרים מלח ופלפל, ומעליהם טבעות הבצל המקורמלות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8
מניחים את ארוגולה התינוק על גבי הטבעות בצל, ומכסים את הכריכים עם החלק העליון של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה התינוקארוגולה התינוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1
מקציפים את החומרים יחד בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגישים בטמפרטורת החדר.