פסטיקיו מהיר
פסטיקיו מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, גבינת שמנת, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. נסו פסטיקיו , פסטיקיו , ו פסטיקיו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בשר למחבת; מטבלים 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
הסר בשר מן פאן; ניקוז. נגב את המחבת עם מגבות נייר.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; לטגן 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים בשר בקר; מפזרים מלח.
מוסיפים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים חלב, עגבניות, גבינות שמנת, ערבוב עד חלקה; להביא לרתוח. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בפסטה.
תערובת פסטה כפית לתוך 13 x 9 אינץ broiler בטוח צלחת אפייה מצופה ספריי בישול.
מפזרים מוצרלה באופן שווה מעל. לצלות 4 דקות או עד הזהב.