דלעת קלויה עם מיץ ליים
גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ ליים בתוספת 1 ליים, רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו דלעת קלויה עם מיץ ליים, מרק דלורית צלוי עם ליים קרם פרש, ו סלט דלורית צלוי עם רוטב סרירצ'ה ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. מחלקים סקווש בין 2 גליונות אפייה, הסדרת שכבה אחת; לזרוק עם שמן, חמאה, ומיץ ליים.
מפזרים מלח ופלפל. צלי 20 דקות. להפוך סקווש מעל; צלי עד חום רך וזהוב, על 20 דקות יותר.
חתוך לפרוסות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 400°f תנור עד חם, על 10 דקות.
סקווש העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל; מפזרים רוזמרין.
מגישים חמים עם פלחי לימון.