פסי מפצח אגוזים
חטיפי מפצח האגוזים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-36 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, סוכר חום, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: מפצח אגוזים, מפצח אגוזים, ו לחם מפצח האגוזים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 15 על 10 על 1 אינץ'.
כדי להפוך את הבסיס, שמנת 1/3 כוס חמאה קיצור בטעם ו 1/2 כוס חמאת בוטנים בקערה גדולה במהירות בינונית במערבל חשמלי. תערובת בסוכר חום. הכה בביצים אחד בכל פעם עד שמנת.
מערבבים קמח רב תכליתי, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה. תניח בצד.
שלב 1/4 כוס חלב 1 כפית. וניל בכוס מדידה.
מוסיפים מרכיבים יבשים וחלב לסירוגין לתערובת מוקרמת.
מערבבים במהירות נמוכה. לגרד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות לנצח עד מעורבב.
מורחים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 18 עד 20 דקות.
לקבלת ציפוי: שמנת 1/4 כוס חמאה קיצור בטעם ו 2/3 כוס חמאת בוטנים בקערה גדולה במהירות בינונית של מיקסר חשמלי.
הוסף 4 כוסות סוכר של ממתקים וחלב 1/2 כוס. לנצח עד פלאפי.
מורחים על בסיס עוגיות מקורר. לטפטוף להמיס חתיכות שוקולד על חום נמוך מאוד בסיר קטן.
טפטוף שוקולד מקצה הכף הלוך ושוב על ציפוי.
חתוך לריבועים 2 אינץ'. מקררים 15 עד 20 דקות עד שהשוקולד יציב.