קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

פסי מפצח אגוזים

פסי מפצח אגוזים
חטיפי מפצח האגוזים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-36 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, סוכר חום, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: מפצח אגוזים, מפצח אגוזים, ו לחם מפצח האגוזים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 15 על 10 על 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
כדי להפוך את הבסיס, שמנת 1/3 כוס חמאה קיצור בטעם ו 1/2 כוס חמאת בוטנים בקערה גדולה במהירות בינונית במערבל חשמלי. תערובת בסוכר חום. הכה בביצים אחד בכל פעם עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קיצור בטעם חמאהקיצור בטעם חמאה
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
סוכר חוםסוכר חום
קרםקרם
בסיסבסיס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מערבבים קמח רב תכליתי, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אבקת אפייהאבקת אפייה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
שלב 1/4 כוס חלב 1 כפית. וניל בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
5
מוסיפים מרכיבים יבשים וחלב לסירוגין לתערובת מוקרמת.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
6
מערבבים במהירות נמוכה. לגרד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות לנצח עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מורחים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
בואו מגניב.
9
לקבלת ציפוי: שמנת 1/4 כוס חמאה קיצור בטעם ו 2/3 כוס חמאת בוטנים בקערה גדולה במהירות בינונית של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
קיצור בטעם חמאהקיצור בטעם חמאה
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
ציפויציפוי
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
10
הוסף 4 כוסות סוכר של ממתקים וחלב 1/2 כוס. לנצח עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבחלב
11
מורחים על בסיס עוגיות מקורר. לטפטוף להמיס חתיכות שוקולד על חום נמוך מאוד בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
טפטוף שוקולד מקצה הכף הלוך ושוב על ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
13
חתוך לריבועים 2 אינץ'. מקררים 15 עד 20 דקות עד שהשוקולד יציב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד