פסיון בגריל עם רוטב דיז'ון-טרגון
פסיון בגריל עם רוטב דיז'ון-טרגון דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 700 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. לך לחנות ותביא פלפל, חומץ בלסמי, צ'רביל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. וזה טוב. נסו דיז'ון וטרגון עוף בגריל, טרגון בגריל-ירכיים Dijon, ו סלמון עם רוטב טרגון דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן, מיץ ופלפל בשקית ניילון גדולה zip-top.
מוסיפים חתיכות פסיון; חותם במרינדה במקרר 1 שעה, הפיכת התיק מדי פעם.
מערבבים חומץ שמפניה, יין, חומץ בלסמי, טרגון, ו chervil; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/4 כוס (כ 4 דקות).
מוסיף חרדל וחמאה, ערבוב עם מקצף.
הסר פסיון מן התיק, ולהשליך מרינדה.
מניחים את הפסיון על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 1/2 דקות בכל צד או עד שנעשה, צולה לעתים קרובות עם תערובת חומץ.