חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. אם $2.38 למנה נופל בתקציב שלך, פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סיידר תפוחים-רגלי ברווז מטוגנות עם צימוקים ובצל פנינה, סיידר קשיח צלוי חזיר עם תפוחים ובצל, ו תבשיל חזיר עם סיידר קשה, בצל פנינה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר, לשלב שמן זית, זנגביל, טרגון, מיץ תפוזים, גרידה, מלח ופלפל טהור עד חלקה. בקערה גדולה, לשלב מרינדה ופסיון ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים בין לילה או עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'ינג'ר משומר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
בתנור הולנדי גדול מאוד על חום גבוה בינוני, מחממים שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר חתיכות פסיון מן המרינדה, גירוד עודף, ומפזרים מלח 1/2 פלפל כפית. עבודה בקבוצות, חתיכות פסיון sear עד משחימים היטב, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'ינג'ר משומר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
להעביר מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים תנור ל 163°. Skim את כל אבל 1 כף שמן מחבת, משאיר חתיכות משחימים בתחתית, ולהגדיר מחבת על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים. מערבבים בצל, עלה דפנה, זרעי שומר, מלח, נשאר 1/2 כפית פלפל, וסוכר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם קרמל היטב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
גב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
להחזיר פסיון לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מוסיפים מרק עוף, סיידר ויין. (נוזל צריך לכסות חצי חתיכות פסיון.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ג'ינג'ר משומר
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
הוסף יותר מרק עוף במידת הצורך.) להעלות את החום גבוה ולהביא נוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
9
מוסיפים תפוחים, מכסים ומעבירים סיר לתנור. Braise, הפיכת חתיכות פסיון מדי פעם, עד הבשר מבושל דרך ומכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר פסיון מגש לכסות עם נייר כדי לשמור על חם. הגדר סיר מעל חום גבוה ולהביא מיצי פאן לרתיחה. מרתיחים, חשופים, עד הרוטב מצטמצם היטב מעובה, על 25 דקות. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ג'ינג'ר משומר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל פנינה ומרתיחים, חשוף, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
3
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד; להחליק את עורות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
4
במחבת קטנה על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא עישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בצל, תפוחים, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים לשלב. צורב, מחבת רועד מדי פעם, עד בצל ותפוחים הם זהב כהה, כ 10 דקות. מערבבים סיידר תפוחים, גירוד כל חתיכות השחמה במחבת. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד בצל הם מזלג מכרז, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
כפית קצת רוטב על פסיון ומקשטים עם בצל, תפוחים, טרגון קצוץ.