קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות36
ציון בריאות4
מגזין

פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים

פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים
פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים נטול גלוטן, מתאבנים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לך מים, שקדים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו שוקולד לבן-מקדמיה-חטיפי קרמל, טוסט ריקוטה מקיאטו קרמל עם אגוזי לוז, בננות, ושעועית אספרסו מצופה שוקולד, ו חטיפי שוקולד קרמל שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לבשל את הסוכר, סירופ תירס ומים לקרמל ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
קרמלקרמל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את פירה פסיפלורה, חמאה, זרעי וניל וחלב מרוכז ממותק. מביאים לרתיחה ומבשלים 235 מעלות f תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח. תרסיס נייר קלף עם nonstick ולשים על מחבת גיליון. הגדר את מסגרות קרמל מתכת 8 על ידי 12 אינץ ' על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
פסיפלורהפסיפלורה
קרמלקרמל
ונילוניל
חמאהחמאה
זרעיםזרעים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
3
יוצקים את הקרמל בתוך המסגרת ומניחים במקפיא עד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
4
לאחר קרמל פסיפלורה קפוא, לגזור על 36 דיסקים עם 1 1/2 אינץ ' חותכי עגולים. אחסן את הקרמל במקפיא. ממיסים את השוקולד המריר. לטבול את הדיסקים קרמל פסיפלורה קפואים לתוך השוקולד ולתת להגדיר בטמפרטורת החדר עד השוקולד מתקשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
פסיפלורהפסיפלורה
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
בסיר בינוני על חום בינוני, לבשל את הסוכר והמים לשלב כדור רך, 240 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את השקדים וממשיכים לערבב עד קרמל לצבע ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
7
מוסיפים את המלח והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלחמלח
8
מורחים על מחבתות גיליון משומן ולתת מגניב 20 עד 60 דקות, בהתאם לטמפרטורה של החדר. לאחר שהם התקררו, לשים במקרר על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
9
מעבירים את השקדים לקערת נירוסטה ומעילים את השקדים בשוקולד המומס תוך ערבוב מתמיד. כאשר נקבע, לנפות את אבקת הקקאו או אבקת סוכר על השקדים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
שוקולדשוקולד
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
בסיר קטן, להביא את השמנת, קינמון, גלוקוז לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מניחים את החמאה, מלח, ושניהם שוקולדים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
13
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שקצוות הגנאש יתחילו להתגבש.
15
בינתיים, להמס את שוקולד מריר ל 186.8 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
16
יוצקים לתוך תבניות בר שוקולד מעיל, ואז לשפוך בחזרה החוצה. הקש על כל השוקולד העודף החוצה, ולאחר מכן הפוך על נייר קלף עד שהשוקולד מתקשה לחלוטין. צינור ganache חצי הדרך לתוך פגז השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
17
בסיר קטן, לקרמל את סירופ תירס וסוכר לענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
18
מניחים את הקרם במיכל מיקרוגל קטן וחום במיקרוגל עד חם למגע. בזהירות להוסיף את הקרמל לקרם החם. להביא את התערובת בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
19
מניחים את השוקולד והדבש בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
20
יוצקים את תערובת קרם חם על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
21
בואו לעמוד במשך 10 שניות וקצף לשלב. מקפלים פנימה אגוזי מקדמיה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
22
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שקצוות הגנאש יתחילו להתגבש. כף הקרמל על גבי גנאש שוקולד קינמון העליון עם שאר השוקולד המזג.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קינמוןקינמון
קרמלקרמל
23
תן לו להגדיר במקרר, על 1 שעה. הקש על הסורגים מתוך התבנית.

מרכיבים

227פלפל האבנרוסירופ תירס קלסירופ תירס קל340פלפל האבנרוסירופ תירס קלסירופ תירס קל1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי454פלפל האבנרושוקולד מרירשוקולד מריר35פלפל האבנרושוקולד מריר קצוץשוקולד מריר קצוץ85פלפל האבנרושוקולד מריר, נמסשוקולד מריר, נמס0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)fleur de selfleur de sel2קרום: פירורי קרקר גרהםגלוקוזגלוקוז1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון227פלפל האבנרו1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים454פלפל האבנרו2 אונקיות אגוזי מקדמיה, קלוי וקצוץ דק2 אונקיות אגוזי מקדמיה, קלוי וקצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמחית תשוקהמחית תשוקה151פלפל האבנרושוקולד חלב קצוץשוקולד חלב קצוץ340פלפל האבנרושוקולד חלבשוקולד חלב3קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת קקאו לא אלקלי, או אבקת סוכראבקת קקאו לא אלקלי, או אבקת סוכר1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק454פלפל האבנרותערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה454פלפל האבנרו4 אונקיות סוכר4 אונקיות סוכר78פלפל האבנרותערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה397פלפל האבנרוקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת14פלפל האבנרוחמאה ללא מלח, בתוספת יותר עבור משומןחמאה ללא מלח, בתוספת יותר עבור משומן1גבינת פרמזן מגוררתחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח170פלפל האבנרוחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר1שעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים28פלפל האבנרו1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים227פלפל האבנרושקדים שלמים, עור על, קלוישקדים שלמים, עור על, קלוי