קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות33
ציון בריאות2
מגזין

פסלדיירה

פסלדיירה
אם יש לכם סוכר, אנשובי, קמח לחםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).

הוראות

1
בעוד הבצק עולה במחבת, לעשות את המילוי: לקשור טימין, פטרוזיליה, עלה דפנה יחד עם חתיכת חוט מטבח כדי להפוך זר garni. במחבת ישרה גדולה, שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, שום, זר garni, ומלח. לכסות, ולבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד רך מאוד שקוף, על 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להעביר מסננת לנקז כל נוזל עודף.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להסיר ולהשליך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni