אם יש לכם סוכר, אנשובי, קמח לחםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).
הוראות
1
בעוד הבצק עולה במחבת, לעשות את המילוי: לקשור טימין, פטרוזיליה, עלה דפנה יחד עם חתיכת חוט מטבח כדי להפוך זר garni. במחבת ישרה גדולה, שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, שום, זר garni, ומלח. לכסות, ולבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד רך מאוד שקוף, על 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק