פעמוני דובדבן מתובלים
פעמוני דובדבן מתובלים הוא צמחוני הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 27 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 109 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצה, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה די גרוע. נסו פעמוני חג, פעמוני סלמי, ו פעמוני גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, חמאת שמנת וסוכר חום. מקציפים פנימה סירופ תירס, ביצה ושמנת.
שלב חומרים יבשים; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים בצק במשך 2-4 שעות או לילה.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
חותכים עם 2-1 / 2 אינץ'. חותך עוגיות.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
בקערה שלבו את שלושת מרכיבי המילוי הראשונים; מערבבים היטב. מערבבים פקאן.
מניחים 1/2 כפית מילוי במרכז כל עוגיה. צורה לקונוס על ידי קיפול קצוות של בצק להיפגש על מילוי; קמצוץ קצוות יחד.
מניחים חתיכת דובדבן בקצה הפתוח של כל פעמון עבור קלאפר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. הסר מיד למתלים להתקררות.