קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

פעמיים חרדל ועשב בשר חזיר מצופה

פעמיים חרדל ועשב בשר חזיר מצופה
חרדל כפול בשר חזיר מצופה עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 71 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מנות shank, דבש, חרדל תבואהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חרדל ודגי טרוטה משובצים בעשב, מתלה כבש מצופה חרדל ועשב, ו מתלה חרדל ועשב מצופה כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תן לירך חזיר לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. לקצץ את כל העור מן החזיר במידת הצורך. להבקיע את החזיר דרך השומן בתבנית crosshatch אלכסונית מבלי לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים את החזיר, שטוח בצד למטה, על מדף במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
יוצקים 1/4 אינץ ' של מים לתחתית המחבת. צולים את החזיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של כ 130 מעלות F, על 2 1/2 שעות או 15 דקות לכל קילו.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים, לערבב את חרדל ודבש יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, טימין ושמן זית יחד בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר את החזיר מהתנור כאשר הוא הגיע 130 מעלות f פנימי. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F. כפית או להבריש את תערובת החרדל על כל החזיר. בזהירות ללטף את הפירורים בכל רחבי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
הוסף מים לפי הצורך לתחתית המחבת. החזירו את החזיר לתנור וצלו עד שפירורי הלחם יהיו בצבע חום זהוב, כ-25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף