קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

פעמיים חרדל ועשב בשר חזיר מצופה

פעמיים חרדל ועשב בשר חזיר מצופה
חרדל כפול בשר חזיר מצופה עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 71 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מנות shank, דבש, חרדל תבואהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חרדל ודגי טרוטה משובצים בעשב, מתלה כבש מצופה חרדל ועשב, ו מתלה חרדל ועשב מצופה כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תן לירך חזיר לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. לקצץ את כל העור מן החזיר במידת הצורך. להבקיע את החזיר דרך השומן בתבנית crosshatch אלכסונית מבלי לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את החזיר, שטוח בצד למטה, על מדף במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
יוצקים 1/4 אינץ ' של מים לתחתית המחבת. צולים את החזיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של כ 130 מעלות F, על 2 1/2 שעות או 15 דקות לכל קילו.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
בינתיים, לערבב את חרדל ודבש יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, טימין ושמן זית יחד בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר את החזיר מהתנור כאשר הוא הגיע 130 מעלות f פנימי. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F. כפית או להבריש את תערובת החרדל על כל החזיר. בזהירות ללטף את הפירורים בכל רחבי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הוסף מים לפי הצורך לתחתית המחבת. החזירו את החזיר לתנור וצלו עד שפירורי הלחם יהיו בצבע חום זהוב, כ-25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה