פעמיים קרום נקטרינה פשטידות פטל
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פעמיים קרום נקטרינה פשטידות פטל, נקטרינה-פשטידות יד פטל, ו עוגת צנצנת כפולה פטל.
הוראות
תערובת יחד 2 1/2 כוסות קמח, 1 1/2 מקלות חמאה, 1/4 כוס קיצור, ו 1/2 כפית מלח בקערה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
טפטוף באופן שווה עם 5 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח לבצק, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד רק בשילוב. (לא overwork תערובת, או מאפה יהיה קשה.)
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 6 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף את כל הבצק יחד עם מגרד ולחץ לתוך 2 כדורים, ואז לשטח כל אחד לדיסק 5 אינץ'. הפוך 2 דיסקים נוספים באותו אופן עם הנותרים 2 1/2 כוסות קמח, 1 1/2 מקלות חמאה, 1/4 כוס קיצור, ו 1/2 כפית מלח. צ ' יל בצק, כל דיסק עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
חותכים נקטרינות לתוך 1/2 אינץ ' פלחי רחב, ואז לזרוק עם פטל ומיץ לימון בקערה גדולה.
לטחון טפיוקה לאבקה במטחנה, ואז לטאטא יחד עם עמילן תירס, מלח, וסוכר בקערה קטנה (לא לזרוק עם פירות עד הבצק הוא התגלגל החוצה).
לשים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ולשים גיליון גדול של נייר על מתלה. מחממים תנור ל 218°.
מרדדים 2 דיסקים של בצק, 1 בכל פעם (לשמור על דיסקים הנותרים מקורר), על משטח מקומח קל עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות, לתוך סיבובים 13 אינץ' , ולאחר מכן להתאים צלחות עוגה (לא לקצץ) וצינה עד מוכן לשימוש.
רול החוצה הנותרים 2 דיסקים (עבור קרום העליון) באותו אופן ולהניח בצד (לשמור על שטוח).
בעדינות לזרוק תערובת סוכר עם פירות ולחלק בין קליפות עוגה.
מכסים פשטידות עם סיבובים מאפה לקצץ קצוות עם מזמרה מטבח, עוזב 1/2 אינץ ' overhang. לחץ על הקצוות יחד, ואז crimp דקורטיבי.
מברשת מאפה צמרות עם חלב ומפזרים בכל רחבי עם סוכר (2 כפות בסך הכל).
חותכים כמה פתחי קיטור בחלק העליון של כל עוגה עם סכין חדה קטנה.
אופים פשטידות על נייר 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ולהמשיך לאפות, לבדוק לעתים קרובות כיסוי קצה של כל עוגה עם רצועת של רדיד או מגן עוגה אם קרום בראונינג מהר מדי, עד קרום הם חום זהוב ומילוי מבעבע, כ 40 דקות יותר.
פשטידות מגניבות לטמפרטורת החדר על מדפים, לפחות 2 שעות.
* בצק (בדיסקים) יכול להיות מקורר עד 1 יום.* קליפות עוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף. סיבובים מאפה עבור קרום העליון יכול להיות מגולגל החוצה מקורר, שכבות בין יריעות של פלסטיק לעטוף. תביאו כדורי מאפה לטמפרטורת החדר הקרירה לפני הרכבת פשטידות.