פעמיים שוקולד קרם טארט
מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו 3-פחות שומן גבינת שמנת, קיצור ירקות, חלב מרוכז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: אגוז כפול-טארט שוקולד, עוגת שוקולד כפולה, ו עוגת שוקולד מריר כפולה.
הוראות
שלב 1/4 כוס קמח, מי קרח, ו 1 כפית וניל, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב; להפריש.
שלב 3/4 כוס קמח, 1/4 כוס קקאו, סוכר, ומלח בקערה; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להוסיף תערובת מי קרח; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא ליצור כדור). לחץ בעדינות על תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על גלישת פלסטיק כבדה; כיסוי עם ניילון נוסף.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 13 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 30 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר גיליון העליון של פלסטיק לעטוף; בצק בכושר, צד חשוף למטה, לתוך 10 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט מצופה ספריי בישול.
הסר את הסדין הנותר של ניילון נצמד. מקפלים קצוות תחת; חליל. פירס התחתון הצדדים של הבצק עם מזלג; אופים ב 350 במשך 4 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה; מניחים בצד.
מקציפים 1/2 כוס קקאו וחלב במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב.
מוסיפים גבינה, מכים היטב.
להוסיף 2 כפיות וניל, ביצה, ביצה לבן; לנצח רק עד חלקה.
יוצקים תערובת לקרום; אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד שנקבע. (אל תיקח יותר מדי.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מורחים ציפוי מוקצף על טארט; מפזרים שוקולד קצוץ.