פפאיה, קשיו וסלט פריזה
אם יש לכם גזר, שמן צ'ילי, קשיו קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: דיונון מטוגן, פפאיה וסלט פריזה עם רוטב חמוץ-חריף, סלט אסיאתי עם קשיו רוטב עוגיות חמאה קשיו, ו פריזי וסלט תפוחים.
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים את שאלוט, גזר, פלפל וצ ' ילה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד הגזר מתרכך, כ 7 דקות.
מוסיפים את מיץ הסיד, חומץ, סוכרים חומים מגורענים ושמן צ ' ילי ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
להעביר את התוכן של המחבת לבלנדר ומחית. מתבלים במלח.
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומשום על חום גבוה בינוני עד הזהב, על 40 שניות; בואו להתקרר. בקערה גדולה, לזרוק את frise עם פפאיה, ערמוני מים, אגוזי קשיו וג ' ינג ' ר.
מוסיפים כ 1/3 כוס של ההלבשה וזורקים למעיל. תלולית את הסלט על צלחות, מפזרים את זרעי שומשום קלוי ומגישים.