קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פפיטה קרום הליבוט פסיפיק עם קרם סרנו כוסברה

פפיטה קרום הליבוט פסיפיק עם קרם סרנו כוסברה
פפיטה קרום הליבוט פסיפיק עם קרם סרנו כוסברה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 590 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, שאלוט, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. ו 8 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קורנית - & שומשום-קרום הליבוט פסיפיק, הליבוט סביצ'ה מאלסקה עם כוסברה-סראנו" צ'ימיצ'ורי", קו, ו קורנפלקס-קרום הליבוט עם צ'ילה-כוסברה איולי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את כל הצדדים של הליבוט עם 1 כפית מלח 1 כפית פלפל. בצלחת רדודה, משלבים את הקמח ואת המלח הנותר ופלפל. בצלחת רדודה שנייה מוסיפים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
הליבוטהליבוט
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את הפפיטות לכלי רדוד שלישי.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
4
מגלגלים פילה הליבוט בקמח, מנערים את העודף. טובלים רק צד 1 של הפילה בביצים הטרופות, ואז לתוך הפפיטות, לוחצים בעדינות לכיסוי אחיד. מניחים על צלחת, בצד הזרע כלפי מעלה וחוזרים על הפעולה עם הליבוט שנותר. מכסים ברפיון ומכניסים למקרר למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
זרעי דלעתזרעי דלעת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
בזמן שהדג נח, הכינו את קרם הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את שמן הקנולה. כשהשמן חם מוסיפים את הדג, פפיטה כלפי מטה, ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות. הפוך, ואז בעדינות להעביר אותם גיליון אפייה מצויד עם מתלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
אופים בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית של 145 מעלות צלזיוס נרשמת במדחום קריאה מיידית, בערך 6 עד 7 דקות. מסדרים על צלחות הגשה, ומעליהם קרם הכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מוסיפים את שאלוט ופלפל סראנו ומטגנים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
11
מוסיפים את חצי וחצי וכוסברה ומביאים לרתיחה נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עד להפחתה בחצי, בערך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
12
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את מיץ הליים והמלח ומערבבים עם בלנדר מקל עד לקבלת תערובת חלקה, שומרים על חום או מחממים בעדינות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

ניתן לשלב את הליבוט עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דון רודולפו פינו גריגיו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
דון רודולפו פינו גריגיו
דון רודולפו פינו גריגיו
דון רודולפו בעבודת יד פינו גריגיו מגלה הדרים ונקטרינה מרעננים, עם נצנוץ של חומציות וגימור נמרץ.פינו גריגיו זה משחק נהדר עם כל סוג של ארוחה קלה יותר כמו ירקות טריים, דגים גולמיים, או אפילו ליהנות ממנו בכוחות עצמו.