קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פפיטה קרום הליבוט פסיפיק עם קרם סרנו כוסברה

פפיטה קרום הליבוט פסיפיק עם קרם סרנו כוסברה
פפיטה קרום הליבוט פסיפיק עם קרם סרנו כוסברה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 590 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, שאלוט, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. ו 8 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קורנית - & שומשום-קרום הליבוט פסיפיק, הליבוט סביצ'ה מאלסקה עם כוסברה-סראנו" צ'ימיצ'ורי", קו, ו קורנפלקס-קרום הליבוט עם צ'ילה-כוסברה איולי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את כל הצדדים של הליבוט עם 1 כפית מלח 1 כפית פלפל. בצלחת רדודה, משלבים את הקמח ואת המלח הנותר ופלפל. בצלחת רדודה שנייה מוסיפים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
הליבוטהליבוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את הפפיטות לכלי רדוד שלישי.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4
מגלגלים פילה הליבוט בקמח, מנערים את העודף. טובלים רק צד 1 של הפילה בביצים הטרופות, ואז לתוך הפפיטות, לוחצים בעדינות לכיסוי אחיד. מניחים על צלחת, בצד הזרע כלפי מעלה וחוזרים על הפעולה עם הליבוט שנותר. מכסים ברפיון ומכניסים למקרר למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
בזמן שהדג נח, הכינו את קרם הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את שמן הקנולה. כשהשמן חם מוסיפים את הדג, פפיטה כלפי מטה, ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות. הפוך, ואז בעדינות להעביר אותם גיליון אפייה מצויד עם מתלה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית של 145 מעלות צלזיוס נרשמת במדחום קריאה מיידית, בערך 6 עד 7 דקות. מסדרים על צלחות הגשה, ומעליהם קרם הכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים את שאלוט ופלפל סראנו ומטגנים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
11
מוסיפים את חצי וחצי וכוסברה ומביאים לרתיחה נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עד להפחתה בחצי, בערך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
12
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את מיץ הליים והמלח ומערבבים עם בלנדר מקל עד לקבלת תערובת חלקה, שומרים על חום או מחממים בעדינות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

ניתן לשלב את הליבוט עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דון רודולפו פינו גריגיו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
דון רודולפו פינו גריגיו
דון רודולפו פינו גריגיו
דון רודולפו בעבודת יד פינו גריגיו מגלה הדרים ונקטרינה מרעננים, עם נצנוץ של חומציות וגימור נמרץ.פינו גריגיו זה משחק נהדר עם כל סוג של ארוחה קלה יותר כמו ירקות טריים, דגים גולמיים, או אפילו ליהנות ממנו בכוחות עצמו.