פפיטה קרום הליבוט פסיפיק עם קרם סרנו כוסברה
פפיטה קרום הליבוט פסיפיק עם קרם סרנו כוסברה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 590 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, שאלוט, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. ו 8 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קורנית - & שומשום-קרום הליבוט פסיפיק, הליבוט סביצ'ה מאלסקה עם כוסברה-סראנו" צ'ימיצ'ורי", קו, ו קורנפלקס-קרום הליבוט עם צ'ילה-כוסברה איולי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מתבלים את כל הצדדים של הליבוט עם 1 כפית מלח 1 כפית פלפל. בצלחת רדודה, משלבים את הקמח ואת המלח הנותר ופלפל. בצלחת רדודה שנייה מוסיפים את הביצים.
מוסיפים את הפפיטות לכלי רדוד שלישי.
מגלגלים פילה הליבוט בקמח, מנערים את העודף. טובלים רק צד 1 של הפילה בביצים הטרופות, ואז לתוך הפפיטות, לוחצים בעדינות לכיסוי אחיד. מניחים על צלחת, בצד הזרע כלפי מעלה וחוזרים על הפעולה עם הליבוט שנותר. מכסים ברפיון ומכניסים למקרר למשך 15 דקות.
בזמן שהדג נח, הכינו את קרם הכוסברה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את שמן הקנולה. כשהשמן חם מוסיפים את הדג, פפיטה כלפי מטה, ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות. הפוך, ואז בעדינות להעביר אותם גיליון אפייה מצויד עם מתלה.
אופים בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית של 145 מעלות צלזיוס נרשמת במדחום קריאה מיידית, בערך 6 עד 7 דקות. מסדרים על צלחות הגשה, ומעליהם קרם הכוסברה ומגישים.
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את שאלוט ופלפל סראנו ומטגנים במשך 1 דקה.
מוסיפים את חצי וחצי וכוסברה ומביאים לרתיחה נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עד להפחתה בחצי, בערך 6 עד 8 דקות.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את מיץ הליים והמלח ומערבבים עם בלנדר מקל עד לקבלת תערובת חלקה, שומרים על חום או מחממים בעדינות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
ניתן לשלב את הליבוט עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דון רודולפו פינו גריגיו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![דון רודולפו פינו גריגיו]()
דון רודולפו פינו גריגיו
דון רודולפו בעבודת יד פינו גריגיו מגלה הדרים ונקטרינה מרעננים, עם נצנוץ של חומציות וגימור נמרץ.פינו גריגיו זה משחק נהדר עם כל סוג של ארוחה קלה יותר כמו ירקות טריים, דגים גולמיים, או אפילו ליהנות ממנו בכוחות עצמו.