פפרדל פוטנסקה
ל-Pappardelle Puttanesca נדרשות בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 371 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש זיתים ממולאים באנשובי, פסטה פפרדלה, יין ושום. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 68% . מתכונים דומים: Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (פפפרדלה אפויה עם טרוויזו רדיקיו) , פפרדלה עם תירס ופפרדלה עם צדפות .
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה פטריות ושום. מבשלים עד שהפטריות החלו להשחים, כ-4 דקות. מגבירים את החום לגבוה, ומוזגים פנימה יין. מביאים לרתיחה, ואז מערבבים פנימה זיתים, צלפים, מיץ צלפים, עגבניות מרוסקות ופתיתי פלפל. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 20 דקות.
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ומערבבים עם רוטב להגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לה מרקה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![לה מרקה]()
לה מרקה
הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט.