פפרדלה עם סלמון ואפונה ברוטב פסטו שמנת
פפרדלה עם סלמון ואפונה ברוטב פסטו קרם הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. אם יש לכם פילה סלמון, אפונה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן, פנה סלמון עם רוטב שמנת בזיליקום פסטו, ארטישוק ואספרגוס, ו פפרדלה עם ירקות אביביים ורוטב שמנת.
הוראות
לבשל פסטה במים מומלחים רותחים על פי הוראות החבילה. במהלך הרגע האחרון של בישול, להוסיף אפונה; לנקז.
בינתיים, לחמם מחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף שמן זית.
מפזרים סלמון עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור. מבשלים סלמון בשמן חם 5 עד 6 דקות בכל צד.
העברה לצלחת; פתית לחתיכות גדולות עם מזלג.
מחממים עוד מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שמנת, ומבשלים 3 דקות או עד שמנת מעובה מעט. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף גבינת שמנת ופסטו, לטאטא עד חלקה. מערבבים פסטה ואפונה; לבשל 1 דקה, זורק לעתים קרובות.
הסר מהחום, ומערבבים בעדינות סלמון, גרידת לימון, ונותר 1/8 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית.