קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

פפרדלה קישואים עם פסטו וחציל אלה נורמה

פפרדלה קישואים עם פסטו וחציל אלה נורמה
פפרדלה קישואים עם פסטו וחציל אלה נורמן היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 512 קלוריות. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שמן זית, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 94%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (פסטאן אלה נורמה), ריגטוני אלה נורמה, ו פסטאן נורמה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
פורסים מחצית מקליפת החציל ופורסים את החציל לדיסקים בעובי 1/2 אינץ'. ואז עורמים את הדיסקים וחותכים את החציל לאלות ברוחב 1/2 אינץ'. ממליחים את החציל ונותנים לו להתנקז על מגבת מטבח למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מניחים את הנענע ו -1 כוס מעלי הבזיליקום עם הצנוברים הקלויים בקערה של מעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל ומגרדים בשום 1 שן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים פנימה את גרידת הלימון והמיץ, ואז מפעילים את המעבד ומזרימים פנימה כ-1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5
מניחים את הפסטו בקערה רדודה גדולה ממנה תוכלו להגיש את פסטת הקישואים. מערבבים פנימה את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות קישואיםאטריות קישואים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בעזרת קולפן ירקות וגילוח אורך הקישואים פורסים אותם דק מאוד לסרטים רחבים דמויי פסטה. אם הקישואים גדולים ומזויפים, זרקו את הזרעים ברגע שתגיעו למרכז. הופכים את הקישואים ומקלפים עד שמגיעים לזרעים. אם הקישואים יציבים וקטנים עד בינוניים בגודלם תוכלו להשתמש בכל הירק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
7
מניחים את ציר הירקות ו -2 כוסות מים במחבת עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות, 3 סיבובים של התבנית, במחבת גדולה ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את החציל לשמן החם ומשחימים קלות, 6 עד 7 דקות, זורקים מדי פעם. זורקים ומשלבים עם פתיתי הצ ' ילה ושאר השום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
10
מוסיפים את העגבניות ומכסים את המחבת במכסה הדוק. מנערים את התבנית מדי פעם ומבשלים עד שהעגבניות מתפוצצות, 7 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
בינתיים מחממים את הציר והמים לרתיחה מתגלגלת נמוכה, מוסיפים את הקישואים, מבשלים 2 דקות. השתמש בעכביש או במלקחיים כדי להסיר את הקישואים לפסטו.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
מוסיפים 1 כוס נוזלי בישול וזורקים לציפוי ומשלבים, תוך שימוש בנוזלי בישול נוספים במידת הצורך. למעלה עם גבינה נוספת להגשה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
13
הסר את המכסה מהחציל וקרע את 1/2 כוס עלי הבזיליקום הנותרים. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
14
מגישים את הקישואים שנערמים על צלחת עם החציל לצד, ומעליהם חציל עם סלטה ריקוטה מפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת