פפרדלה קישואים עם פסטו וחציל אלה נורמה
פפרדלה קישואים עם פסטו וחציל אלה נורמן היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 512 קלוריות. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שמן זית, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 94%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (פסטאן אלה נורמה), ריגטוני אלה נורמה, ו פסטאן נורמה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
פורסים מחצית מקליפת החציל ופורסים את החציל לדיסקים בעובי 1/2 אינץ'. ואז עורמים את הדיסקים וחותכים את החציל לאלות ברוחב 1/2 אינץ'. ממליחים את החציל ונותנים לו להתנקז על מגבת מטבח למשך 20 דקות.
מניחים את הנענע ו -1 כוס מעלי הבזיליקום עם הצנוברים הקלויים בקערה של מעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל ומגרדים בשום 1 שן.
מוסיפים פנימה את גרידת הלימון והמיץ, ואז מפעילים את המעבד ומזרימים פנימה כ-1/4 כוס שמן זית.
מניחים את הפסטו בקערה רדודה גדולה ממנה תוכלו להגיש את פסטת הקישואים. מערבבים פנימה את הגבינה.
בעזרת קולפן ירקות וגילוח אורך הקישואים פורסים אותם דק מאוד לסרטים רחבים דמויי פסטה. אם הקישואים גדולים ומזויפים, זרקו את הזרעים ברגע שתגיעו למרכז. הופכים את הקישואים ומקלפים עד שמגיעים לזרעים. אם הקישואים יציבים וקטנים עד בינוניים בגודלם תוכלו להשתמש בכל הירק.
מניחים את ציר הירקות ו -2 כוסות מים במחבת עמוקה.
מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות, 3 סיבובים של התבנית, במחבת גדולה ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את החציל לשמן החם ומשחימים קלות, 6 עד 7 דקות, זורקים מדי פעם. זורקים ומשלבים עם פתיתי הצ ' ילה ושאר השום.
מוסיפים את העגבניות ומכסים את המחבת במכסה הדוק. מנערים את התבנית מדי פעם ומבשלים עד שהעגבניות מתפוצצות, 7 עד 8 דקות נוספות.
בינתיים מחממים את הציר והמים לרתיחה מתגלגלת נמוכה, מוסיפים את הקישואים, מבשלים 2 דקות. השתמש בעכביש או במלקחיים כדי להסיר את הקישואים לפסטו.
מוסיפים 1 כוס נוזלי בישול וזורקים לציפוי ומשלבים, תוך שימוש בנוזלי בישול נוספים במידת הצורך. למעלה עם גבינה נוספת להגשה.
הסר את המכסה מהחציל וקרע את 1/2 כוס עלי הבזיליקום הנותרים. לזרוק לשלב.
מגישים את הקישואים שנערמים על צלחת עם החציל לצד, ומעליהם חציל עם סלטה ריקוטה מפוררת.