פפרוני Ripieni (פלפלים ממולאים) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. אם יש לך אנשובי, מלח ופלפל, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פלפלים ממולאים - - פפרוני ריפייני, פלפלים ממולאים בפסטה (פפרוני Imbotiti Ai Vermicelli), ו פולו קוי פפרוני (עוף ופלפלים) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, מניחים את הלחם הגרוס ואת טפטוף עם 3 כפות שמן זית כתית נוספת.
מוסיפים את הפטרוזיליה, אנשובי, 2 כפות גבינה, צלפים ושום ומערבבים היטב לשלב. עונה באגרסיביות עם פלפל וביישנות עם מלח, ואז לאט לערבב את הנותרים 4 כפות שמן זית כדי ליצור משחה רכה למדי. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 4 פלפלים חלולים (לא לארוז את התערובת בחוזקה מדי) העליון עם הנותרים 2 כפות של גבינה. להחליף את החלק העליון של כל פלפל ולמקם כל פלפל בתבנית אפייה כי כבר מוברש עם שמן זית כתית נוספת.