פפרוני Ripieni (פלפלים ממולאים) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. אם יש לך אנשובי, מלח ופלפל, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פלפלים ממולאים - - פפרוני ריפייני, פלפלים ממולאים בפסטה (פפרוני Imbotiti Ai Vermicelli), ו פולו קוי פפרוני (עוף ופלפלים) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה בינונית, מניחים את הלחם הגרוס ואת טפטוף עם 3 כפות שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הפטרוזיליה, אנשובי, 2 כפות גבינה, צלפים ושום ומערבבים היטב לשלב. עונה באגרסיביות עם פלפל וביישנות עם מלח, ואז לאט לערבב את הנותרים 4 כפות שמן זית כדי ליצור משחה רכה למדי. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 4 פלפלים חלולים (לא לארוז את התערובת בחוזקה מדי) העליון עם הנותרים 2 כפות של גבינה. להחליף את החלק העליון של כל פלפל ולמקם כל פלפל בתבנית אפייה כי כבר מוברש עם שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס