פפריקאש חזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פפריקאש חזיר. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.62 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 50 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 749 קלוריות. אם יש לכם בצל, פלפל גרוס טרי, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במזרח אירופה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 71%, המנה הזו די טובה. נסו פפריקאש חזיר, פפריקאש פילה חזיר, ו פפריקאש חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מחממים 1 כף מהשמן על אש גבוהה בינונית. זורקים את החזיר עם הקמח, 1/2 כפית המלח ו -1 / 4 כפית הפלפל השחור.
מוסיפים לסיר כמחצית מהחזיר ומשחימים כ -3 דקות.
הסר. חזור על הפעולה עם יתרת החזיר ושמן כף נוסף.
מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומוסיפים את יתרת כף השמן לתבנית.
מוסיפים את הבצל והפלפלים. מבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, במשך 7 דקות. מערבבים פנימה את 1 1/4 כפיות המלח הנותרות, 1/4 כפית פלפל שחור והפפריקה. מבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות.
מוסיפים את החזיר עם כל המיצים המצטברים והמרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה חלקית, עד שהחזיר פשוט נגמר, 10 עד 15 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה מאוד ומקציפים פנימה את השמנת החמוצה.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את אטריות הביצים עד לסיום, בערך 7 דקות.
מוציאים 1/2 כוס מהרוטב מהתבשיל וזורקים עם האטריות.
מגישים את התבשיל מעל האטריות.
המלצת יין: הישארו עם הונגריה והגישו את דם השור בשם הפחד, אגרי ביקאבר. זה בעצם אדום רך, חריף ופירותי שפשוט מושלם עם התבשיל המסורתי הזה.