פפריקה עוף מוקפץ
עוף מוקפץ פפריקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם יין, חצאי חזה עוף, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הארוחה מצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוח מצות כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כרוב מוקפץ עם פפריקה מעושנת, ירקות כרוב מוקפצים ובצל מתוק עם פפריקה, ו אספרגוס מוקפץ עם צ'וריסו, ביצים מטוגנות, אליולי פפריקן מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים ארוחה מצה, פפריקה, חרדל, מלח ופלפל. באופן שווה עוף מעיל עם תערובת ארוחה מצה, שמירה על כל תערובת שנותרה.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', חום 3 כפיות שמן על חום בינוני עד חם.
הוסף עוף; לבשל 1 עד 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
באותו מחבת, חום נשאר 1 כפית שמן.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים במרק, יין ותערובת מצות שמורה. להחזיר עוף למחבת.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 7 עד 9 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר נחתך (170F).
מערבבים עגבניות. כיסוי; לבשל 2 עד 3 דקות או עד מחומם.