פפריקה עוף מוקפץ
עוף מוקפץ פפריקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו עגבנייה, בצל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: פפריקה עוף מוקפץ, כרוב מוקפץ עם פפריקה מעושנת, ו ירקות כרוב מוקפצים ובצל מתוק עם פפריקה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים ארוחה מצה, פפריקה, חרדל, מלח ופלפל. באופן שווה עוף מעיל עם תערובת ארוחה מצה, שמירה על כל תערובת שנותרה.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', חום 3 כפיות שמן על חום בינוני עד חם.
הוסף עוף; לבשל 1 עד 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
באותו מחבת, חום נשאר 1 כפית שמן.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים במרק, יין ותערובת מצות שמורה. להחזיר עוף למחבת.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 7 עד 9 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר נחתך (170°F).
מערבבים עגבניות. כיסוי; לבשל 2 עד 3 דקות או עד מחומם.