פפרנוס
פפרנוס עשוי להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 25 מנות עם 135 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. לכו לחנות ואספו קמח, אבקת אפייה, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 11%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פפרן אפאסס, פפרנוס, ו עוגיות פפרנוס.
הוראות
מניחים סוכר חום וחמאה בקערת מיקסר גדולה. קרם עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. מקציפים ביצים ותמציות.
מוסיפים את שאר החומרים, למעט סוכר ממתקים, לקמח מנופה ומנפים שוב. מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה ומערבבים היטב. מכסים ומקררים 2 שעות.
מחממים תנור ל-375 מעלות פרנהייט מעצבים כפיות בצק לאליפסות ומניחים 1 אינץ ' זה מזה על דפי עוגיות לא משומנים.
מוציאים מגליונות העוגיות ומניחים על מתלי תיל.
מפזרים סוכר קונדיטורים בעוד העוגיות עדיין חמות. כאשר העוגיות קרירות, יש לאחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לה גרנד קורטאז ' רוז ברזיל ברוט בקבוק מסנוור. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
![לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק]()
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.